Skovalfen støtter Team Rynkeby – og du kan være med!

Her hos Skovalfen vil vi gerne gøre hvad vi kan for at hjælpe børn og familier, der har det svært. Vi går meget op i, at vores legetøj ikke skal være skadeligt, hverken for naturen eller de mennesker, der kommer i berøring med det. Men vi vil også gerne gøre noget for de mennesker, der allerede har sygdom tæt inde på livet. Derfor har vi valgt at støtte Team Rynkeby og deres indsamling til børn med kritisk sygdom.

Skovalfens indehaver, Lisa Borggaard Jensen, spænder cykelhjelmen i den gode sags tjeneste, og den 29. juni hopper hun på cyklen sammen med over 2000 andre motionscyklister fra hele norden og sætter kursen mod Paris for at samle penge ind til kræftsyge børn og deres familier. Skovalfen er desuden guldsponsor for Team Rynkeby og har doneret 25.000 kroner, som går direkte til Børnecancerfonden.

Men vi er ikke færdige endnu, for i fællesskab kan vi nemlig gøre endnu mere! Fra mandag den 3. juni til og med søndag den 16. juni donerer vi 10 % af al omsætning fra Skovalfens webshop til Børnecancerfonden. Ved at købe legetøj hos Skovalfen kan du altså også være med til at hjælpe kræftramte børn og deres familier, og bidrage til forskningen, så vi i fremtiden forhåbentlig kan helbrede alle børn, som bliver ramt af kræft.

Gå til webshoppen nu, hvis du vil være med til at støtte. Du kan også følge os på Instagram og Facebook, hvor Lisa og Skovalfens maskot løbende vil komme med opdateringer fra turen til Paris. Hele juni kommer desuden til at stå i Team Rynkebys tegn, og vi vil løbende annoncere forskellige støtteaktiviteter.

Du kan også give et direkte bidrag til Team Rynkeby her.

 

Derfor er der behov for særskilt forskning i børnekræft from Team Rynkeby on Vimeo.