For institutioner

Skovalfen samarbejder med en lang række offentlige og private institutioner, skoler og dagplejere i Danmark og Norden. Alt vores legetøj er godkendt til brug i institutioner, og produkternes robusthed sikrer, at de kan holde til mange års leg.

Robust kvalitet – godkendt til institutioner

Alt vores legetøj er godkendt til brug i institutioner, og produkternes robusthed sikrer, at de kan holde til mange års leg. Langt størstedelen af de produkter i finder hos Skovalfen forhandles udelukkende af os.

Skovalfen har tæt kontakt til en række producenter og producerer selv en serie af legetøj. Vi har mulighed for at skaffe mange institutionsegnede produkter, som ikke umiddelbart er synlige i vores webshop, så spørg os endelig. Hvis I har særlige ønsker og behov, hjælper vi også gerne med en løsning, der er tilpasset lige præcis jer.

Kontakt os for at få mere at vide om særlige institutionspriser og få råd og vejledning på tlf. 61773516 eller info@skovalfen.dk

Institutioner, Ean og cvr.

Betaling kan foregå enten via dankort, faktura, CVR- eller EAN-nummer.

Vække nysgerrighed – stimulere til udvikling

Vores filosofi om legetøj er, at det skal vække barnets naturlige nysgerrighed og lyst til at træde ind i en leg med eventyr og fantasi og dermed udvikle sanser og motorik. Med vores faglige kompetencer indenfor bl.a. fysioterapi, er vi optaget af, at vores legetøj styrker barnet i forhold til dets naturlige motoriske udvikling. Dermed er vores legetøj altid valgt med fokus på hvilken del af udviklingen der skal støttes og stimuleres. Vi kommer gerne ud og vejleder og hjælper med at indrette og udvælge legetøj til dagligdagen. Søg også gerne råd og vejledning hos os, hvor der skal dækkes for mere individuelle og specielle behov.

Natur og bæredygtighed

Naturlighed og bæredygtighed er nogle af Skovalfens vigtigste værdier. Alt vores legetøj er håndlavet i naturmaterialer og behandlet med naturlige og såvidt muligt økologiske plantefarver og olier. Produkterne bliver fremstillet på værksteder, der vægter omtanke for både miljøet og de ansatte højt.

Se mere om vores bæredygtige produktion

Kontakt os

Og hør mere om mulighederne for institutionsrabat

Ring på
tlf. 61773516

Login og se alle priser uden moms

Anbefalinger til institutioner