Privatlivspolitik

Overordnet

På denne side finder du en beskrivelse af hvilke persondata og hvordan vi indsamler og behandler dine persondata, altså oplysninger om dig. Alt dette er indbefattet af denne persondatapolitikI forbindelse med dit køb hos Skovalfen.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt: – Dit navn – Din adresse – Din e-mail adresse – Dit telefonnummer – Dine betalingsoplysninger – Dine ordreoplysninger. Disse er alle nødvendige til at ekspedere dit køb og at vi dermed kan opfylde vores del af handlen. Dertil indsamler vi også oplysninger om dig via Facebook i form af annoncer og via Mailchimp i form af emails.Vores persondatapolitik er gældende for både de oplysninger du selv oplyser via websitet (Skovalfen.dk) samt dem du indtaster udenfor Skovalfen.dk.Her er Skovalfen.dk dataansvarlige for dine oplysninger. Har du spørgsmål til disse oplysninger skal du kontakte os – du finder vores telefon nummer og email under punkt 7.

Hvilke personoplysninger indsamler vi? 

– herunder til hvilket formål og retsgrundlaget for behandlingen 

Når du besøger Skovalfen.dk, så indsamler vi oplysninger om hvilken IP adresse du benytter, browser type, netværkslokation, styresystem og informationer om hvilken slags enhed du besøger Skovalfen.dk fra.

Formålet med dette er at optimere din oplevelse som bruger og besøgende på Skovalfen.dk. Dertil bruger vi også disse oplysninger til at kunne målrette vores markedsføring på hovedsageligt Google, Facebook og Instagram – bla. med retargeting annoncer. Alt dette gør vi for at kunne forbedre Skovalfen.dk samt at vise relevante tilbud for dig på nettet med målet om at forbedre vores salg.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Som skrevet under punkt 1, så videregiver du følgende oplysninger til os når du køber produkter på Skovalfen.dk eller kommunikere med os: Dit navn, din adresse, din email adresse, dit telefon nummer, dine betalingsoplysninger og ordreoplysninger. Dertil får vi også informationer om hvilke produkter du har udvist interesse for, købstidspunkt og om du har returneret varer.

Formålet med dette er vi skal kunne levere de varer eller ydelser, som du har købt og betalt for på Skovaalfen.dk, og dermed overholde vores del af vores handelsaftale. Dertil tjener det formålet at vi kan leve op til gældende lovgivning om regnskab og bogholderi. For at forhindre svindel registrere vi også din IP adresse.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så indsamler vi disse oplysninger om dig: Navn, email adresse, hvordan du tilmeldte dig (facebook, Skovalfen.dk,  i vores fysiske butik, på messer, etc. – dette kalder vi ”source of signup”), IP adresse, favorit e-mail klient, åbningsrate, hvilke emails du læser fra os + kontinuitet og evt. købshistorik.

Formålet med dette er vi kan levere relevante nyhedsbreve med bla. relevant information, tips, tilbud eller guides og derigennem sælge varer til dig, for at varetage vores egen interesse for det.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU persondataforordningens artikel 6, styk 1, litra f.

Tilmelding til vores er uanset hvad frivilligt og alle kan til hver og en tid afmelde sig igen nederst i alle nyhedsbreve. Du kan bla. blive tilmeldt i forbindelse med en rabatkode på Skovalfen.dk, en konkurrence på facebook eller som en afsluttende del af et køb. I den forbindelse får vi oplysninger om dig, som vi derefter sammenholder med andre typer oplysninger vi har om dig.

Formålet med dette er at vi på den måde kan administrere dit medlemskab på vores nyhedsbreve, samtidig med at vi leverer målrettet markedsføring af medlemmer via både email og Facebook.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Modtagere af personoplysninger 

Når du afgiver en ordre på Skovalfen.dk  er vi nødt til at videregive dele af dine oplysninger til samarbejdspartnere, for at kunne få sendt din bestilling. Dette gælder Postnord; GLS, Webshipper og Pakkelabels. Postnord og GLS fungerer for os som transportør, mens Webshipper og pakkelabels bistår leverancen, da de forbinder Skovalfen.dk med transportøren. Dertil kan producenter og leverandører i sjældne tilfælde af direkte leverance eller reklamationer også være nødsaget til at få dine persondataoplysninger udleveret.

Nogle af de databehandlere vi benytter os af ligger udenfor EU. De dertil fornødne garantier for overførsel af persondata til udenfor EU er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-US Privacy Shield jfr. EU persondataforordnings art 45.

Kopi af Facebook Incs. Certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Activ

Kopi af Google LLC´s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopi af Mailchimps certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

Kopi af Zapiers certificering kan findes her ( ikke anvendt pt)): https://www.privacytrust.com/cert/987876.html?

Kopi af Leadsbridges certificering kan findes her (ikke anvendt pt) : https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TSIkAAO&status=Active 

Kopi af Shopify´s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNSNAA4&status=Active

Kopi af Yan&Co samarbejdsaftale kan findes her

 

 

Dine rettigheder 

 

For at skabe åbenhed om dine personoplysninger, så oplyser vi dig her om dine rettigheder ift. Os som databehandler.

  • Indsigtsretten
    1. Du har altid, såfremt du har lyst eller brug for det, ret til at få at vide hvilke oplysninger vi har om dig, hvorfra vi har dem og hvorfor.
    2. Du har altid ret til at få de persondataoplysninger vi har om dig udleveret. Såfremt dette ønskes bedes du anmode om udlevering af dine personoplysninger på vores kundemail info@skovalfen.dkmed emnefeltet ”Persondataoplysninger”. Herefter vil du blive bedt om at dokumentere din identitet, således vi ikke udlverer personoplysninger til en forkert.
  • Retten til berigtigelse
    1. Såfremt du opdager at du har urigtige oplysninger om dig, så har du naturligvis ret til at kontakte os for at få dine informationer gjort rigtige. Det kan f.eks. være du har fået ny mail.
  • Retten til sletning af dine persondata
    1. Der kan være tilfælde hvor du har ret og lov til at få helt eller delvist slettet alle de personoplysninger vi har om dig. Dette kan være i tilfælde af at vi ikke længere har et retsgrundlag for at opbevare dine oplysninger mere. Vi er dog ikke altid forpligtet til at slette dine personoplysninger. Det gælder særligt i forhold til retslige forpligtelser og regnskab.
  • Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
    1. I enkelte tilfælde kan du bede os begrænse behandlingen af dine personoplysninger, så den udelukkende består af opbevaring. Dette gælder hvis du mener at dine oplysninger ikke er korrekte.
  • Retten til dataportablitet
    1. De personoplysninger du har givet os har du særlige tilfælde ret til at få udleveret i maskinlæsbart format, til en anden databehandler.
  • Retten til indsigelse
    1. Du kan altid gøre indsigelse til os mod brug af dine personoplysninger til målrettet markedsføring af dig.
    2. Du har dertil altid ret til at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interresser fj. Punkt 2.1 og 2.3
  • Retten til at tilbagekalde samtykke
    1. Du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke, som vi tidligere har fået af dig. For at gøre det skal du skrive til os på info@skovalfen.dk med emnefeltet ”Samtykke”
  • Retten til at klage
    1. Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger kan du gøre det til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Klager hertil gives på mail dt@datatilsynet.dk og/eller telefon +45 33 19 32 00. Dog vil langt de fleste klager være betydeligt hurtigere klaret, hvis du tager direkte kontakt til os på 42 61 42 05 eller info@skovalfen.dk

Sletning af persondata 

  1. Oplysninger omkring din brug af websitet jf. punkt 2.1 slettes senest, når du ikke har gjort brug af det i et år
  2. De oplysninger vi har indsamlet om dig i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, sletter vi først når du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har et legitimt grundlag til fortsat at opbevare dem
  3. Oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med et køb på Skovalfen.dk  jf. punkt 2.2 vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori år du har foretaget dit køb. Dog kan disse også blive opbevaret i længere tid, såfremt vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for opfylde bogføringslovens krav

Sikkerhed

  • Din sikkerhed om dine personoplysninger står os meget nær. Af den grund har vi foretaget en lang række passende og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, således at risikoen for at dine personoplysninger ulovligt eller hændeligt kan ændres, fortabes, forringes eller mod at uvedkommende skulle til kendskab eller misbruge dine oplysninger
  • Det er udelukkende medarbejdere i Skovalfen med et reelt behov, der får adgang til dine personoplysninger. Dette er kun for at de kan udføre deres arbejde.

Kontaktoplysninger

  • Skovalfen er som skrevet data ansvarlige for de personoplysninger og persondata, som vi indsamler via websitet.
  • Har du kommentarer eller ønsker svar på spørgmsål vedrørende denne persondatapolitk, som vi har skrevet i punkt 4, kan du altid kontakte os her:
    Skovalfen
    Nørre Voldgade 48A
    Telefon nummer: 42 61 42 05
    Email: info@skovalfen.dk

Ændringer i persondatapolitikken 

  • Hvis vi laver ændringer i vores persondatapolitik, vil du blive informeret næste gang du besøger Skovalfen.dk

Versioner

  • Denne persondatapolitik er version 1 af Skovalfen, dateret 01-05 2018