Dipam

Dipam fremstiller lys af 100% bivoks, med dette bæredygtige råmateriale fremstilles højkvalitetspordukter på traditionel vis.
De råmaterialer og emballagematerialer, der anvendes, produceres på en bæredygtig måde og er ikke skadelige for mennesker og miljø.

Lys fremstilling Dipam C.V. blev grundlagt i 1983 som et projekt med det formål at indsluse tidligere misbrugere i at tage del i samfundet igen. Filosofien bag projektet er, at gennem meningsfuldt arbejde i et beskyttet miljø er den bedste måde at opnå erhvervserfaring, sociale færdigheder og selvtillid på. Det traditionelle arbejde og den store mangfoldighed af aktiviteter giver også godt til udvikling af simpelt arbejde til mere komplekse og ansvarlige opgaver.

Vi opfylder stadig de oprindelige mål. Med praktikophold tilbyder vi et sted for mennesker, der har været (lange) ude af arbejdsprocessen af ​​forskellige årsager. Vi har også partnerskaber med handicapinstitutioner, der for eksempel har en meningsfuld dag arbejde.
Sammen med andre virksomheder har vi fundet en måde at bidrage til en verden, hvor folk kan leve og arbejde fri, lige og værdige.