Om Skovalfen

Velkommen til vores smukke univers – et univers, som ånder eventyr, fantasi, kreativitet, kvalitet, økologi, bæredygtighed og oplevelser for alle sanser.

Børn er børn

Vi vil gerne inspirere til, at børn får lov til at være børn, mens de er det. Børn lærer og udvikler sig gennem leg og efterligning, ved at bruge alle sanser og ikke mindst deres fantasi. Derfor synes vi, at legetøj skal vække børnenes naturlige lyst til at lege og skabe. Hos Skovalfen har vi gjort os umage for at skabe et udvalg af legetøj, som kan inspirere børn i alle aldre til sjov, stimulerende og fantasifuld leg og samtidig bidrage til deres motoriske udvikling.

Fokus på kvalitet og det unikke

Vi gør en dyd ud af at finde produkter af den bedste kvalitet. Vores fokus er på unikt, levende og bæredygtigt design og på rene, naturlige materialer – så vidt muligt økologiske. Duftende bivoks, smukt træ, varmende uld, kølig bomuld, flagrende silke, regnbueskabende krystalglas – vores sanser stimuleres af dejlige naturmaterialer uden giftig kemi.

Bæredygtig produktion

Værkstederne, der skaber vores produkter, holder primært til i det nordlige Europa og er valgt med omhu og omtanke. Mange af dem er familiedrevne værksteder eller værksteder for udviklingshæmmede, hvor de ansattes forhold vægtes højt. Store dele af produktionen foregår i hånden, og resultatet er produkter præget af smuk enkelhed, organiske former og en farvepalet med alle regnbuens farver.

Se mere om vores produktionssteder her

Har du idéer til, hvordan vores butik, webshop eller udvalg af legetøj bliver endnu bedre, er du meget velkommen til at dele dem med os. Ring, skriv eller kig forbi

Vi glæder os til dit besøg!

Gå på opdagelse i vores legetøj